Корпорация "PROFI"
ЗГОДА
на обробку персональних даних
Користувача сайту http://proficorp.com.ua
Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (далі - Закон)
шляхом проставлення відмітки при заповненні анкети на інтернет-сайті
http://proficorp.com.ua/vacancy Я - фізична особа, суб'єкт персональних даних (надалі –
Користувач), надаю Корпорації «Профі» свою безумовну згоду на збір та обробку моїх
персональних даних у картотеках чи за допомогою електронної бази персональних даних,
власником якої є Корпорація «Профі» і яка знаходиться за адресою: м. Київ, вулиця
Болсуновська, 8, з метою належного надання Користувачу послуг, отримання зворотного
зв'язку для можливої подальшої співпраці.

1. Проставляючи відмітку на сторінці анкети Я підтверджую, що повідомлений(-а) та
згодний(-а) з наступним:
- використання персональних даних, що передбачає дії володільця
персональних даних щодо їх обробки, в тому числі використання персональних даних
відповідно до їх професійних чи службових або трудових обов'язків, дії щодо їх захисту, а
також дії щодо надання часткового або повного права на обробку персональних даних
іншим суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними (стаття 10 Закону);
- поширення персональних даних, що передбачає дії володільця
персональних даних щодо передачі відомостей про фізичну особу (стаття 14 Закону);
- доступ до персональних даних третіх осіб, що визначає дії володільця
персональних даних у разі отримання запиту від третьої особи щодо доступу до
персональних даних, доступ суб'єкта персональних даних до відомостей про себе (стаття
16 Закону);
- файли cookie (кукі-файли). Кукі-файли є інформаційними файлами, які
надходять до комп'ютера або мобільного пристрою, коли той використовується для
відвідування сайтів. Корпорація «Профі» не надає можливості третім сторонам поміщати
кукі-файли на ваш пристрій. За допомогою кукі-файлів Корпорація «Профі» може збирати
інформацію про ваше користування нашим сайтом, вашу IP-адресу, тип браузера та
операційну систему;
- натискаючи кнопку «Підтвердити», я добровільно погоджуюся надати
зазначені вище персональні дані про себе для загального доступу необмеженому колу
осіб в рамках використання бази персональних даних Корпорації «Профі»;
- власник бази даних не інформує суб'єкта персональних даних про передачу
його персональних даних у випадках, передбачених Законом України «Про захист
персональних даних».

2. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених
чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних
даних», а саме:
- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних,
мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи
розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї
інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних,
зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
- на доступ до своїх персональних даних;
- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження
запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його
персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із
запереченням проти обробки своїх персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх
персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо
ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової
втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи
несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є
недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
- звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до
Уповноваженого або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення
законодавства про захист персональних даних;

3. Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту
персональних даних Користувача.

4. Проставляючи позначку на сторінці анкети на інтернет-сайті Корпорації «Профі» у
віконці згоди на обробку персональних даних я також підтверджую, що повідомлений: про
включення інформації про мене до бази персональних даних з вищезазначеною метою;
про мої права, які визначені Законом України «Про захист персональних даних».

5. Сайт http://proficorp.com.ua може містити посилання на сайти, які не відносяться до
Корпорації «Профі». Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей.
При використанні таких веб-сайтів ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику
конфіденційності.

6. Я цим підтверджую, що отримав повідомлення про Власника персональних даних,
склад та зміст зібраних персональних даних, а також відомості про мої права, визначених
законом України «Про захист персональних даних» для виконання зазначеної мети і
можливості передачі моїх персональних даних третім особам на розсуд Власника і /або
розпорядника бази даних. Зміст моїх прав як суб'єкта персональних даних відповідно до
Закону України «Про захист персональних даних» мені повідомлено і зрозуміло.

7. Зазначена згода діє безстроково до дати її відкликання мною шляхом направлення
на адресу Корпорації «Профі» письмового повідомлення про вказане відкликання в
довільній формі, якщо інше не встановлено чинним законодавством України.

8. Корпорація «Профі» залишає за собою право в будь-який час внести зміни до
змісту даного положення (згоди). Такі зміни вступлять в силу відразу ж після розміщення
їх на офіційному сайті Корпорації «Профі».